torsdag 26 juli 2007

Kul i Furuvik

Back in town again. Jodå, vi hade det minsann jättemysigt! Bodde på Forsbacka Värdshus, mycket trevligt och alldeles lagom avstånd till Gävle och Furuviksparken. Tisdag fm regnade det som tusan (när vi skulle till Furuviksparken!) så vi tog en vända till Gävle. Killarna gick på fängelsemuseet och mamma till Pastellen, tygaffären ni vet :-)!!

Nej, just det kunde naturligtvis inte låta bli att handla. Hittade en helt underbar bok med väskor av Lise Bergene som inte gick att motstå liksom ett rosenmönstrat tyg. Så nu e d som vanligt, jag vill starta ytterligare projekt ;-) Men ni ska veta att ett blev klart framför tv:n på värdshuset och det var min strumpisar och dom blev ursköna!!


Nåväl, efter lunch drog vi till parken och alla var så nöjda och glada. Vädret sprack upp och blev helt okej och killarna var fascinerade av alla djur vi såg. Som avslutning blev det ett antal vändor på diverse karuseller. Mamma e ganska glad åt att barnen gillar att åka för det e helkul att åka med ;-) I dag har det cyklats och sytts lite på Tristans täcke. Fint väder så då händer inte så mkt på innefronten. Men jag återkommer, var så säker!

1 kommentar:

miss complicado sa...

låter som om ni har haft det toppen trots lite tråkigt väder. vi har iaf saknat er, och nu syns vi ju om ett tag. =)