söndag 2 mars 2008

Garn, garn och lite mera garn

Jag har ju lyckats smitta en av mina jobbarkompisar med stickfeber så hon följde med på Syfestivalen. Vi hängde på låset och väl innanför dörrarna stod vi med vild blick och försökte lägga upp en plan på rundvandringen. Helt galet! Men ack så härligt att redan innan bestämt sig att det är okej att shoppa loss, en del bara på impuls och en del annat som fanns i tanken sedan innan ;-) Jag skaffade bland annat en magnetplatta med tillhörande linjal, kanonbra när man stickar efter diagram. Hittade jag hos Eva i Stäket, tack tack! Köpte på mig en del från Naturgarn, har tänkt mig att det ska färgas en del så småningom.
Två proppfulla stora påsar blev det till slut, men så mycket fler detaljer om innehållet kan det tyvärr inte bli just nu för jag har handlat en del till min hemlis3 och Garn o Te. Så det så! ;-)
Var en sväng förbi Stickas monter men när jag var där var inte Eldstickan där. Shop till you drop heter det ju och det gjorde jag vid 3-tiden, trött men nöjd.
I går hade jag en egen-dag med sonen den större. Vi inledde med Friskis&Svettis, lunch på Thai restaurang och sedan ett besök på Stadsmuseet där (som av en händelse) Stickut! pågick.
Viktor är nyfiken på det mesta i livet, så han var lika fascinerad av hur man bodde i Stockholm för 150 år sedan som av hur lent mullbärssilke är. Måtte vi lyckas behålla hans öppna sinnelag. -Känn här mamma sa han och stod med en härva alpacka mot kinden! Vi avslutade dagen med att införskaffa nya gympaskor till gossen och en helt underbara chokladglass i Gallerian. Jättemysigt! I dag går jag omkring och klämmer, kikar och doftar på mina garnpåsar ;-)

1 kommentar:

Eldstickan sa...

Oj, vad synd att vi missade varandra irl. Jag känner L8 som var på stickut, jag va lite deppad över att missa det, var det bra?
Eldstickan;o)