onsdag 12 mars 2008

Åh, vilket härligt paket!Titta vad som piggade upp denna grågrå dag! Teet doftar helt underbart och chokladen har jag än så länge lyckats bara hålla i och nosa på ;-). I paketet fanns också tufft mönstrande sockgarn och det kan man ju aldrig få för mycket av! Tack snälla Gudrun i Umeå (min Garn o Te-vän), du gav en regning dag ett eget skimmer.

Annars då? Jo, jag och barnen hemma och lediga i dag. Observera lediga, inte sjuka ;-). På fm bakade vi kakor, jätteskoj och jättegott. Jag har också beställt mitt garn till MysticLight och det blev Fleece Artist i färgen Periwinkle till slut efter otroligt mycket funderande och kollande. Så blev det lite andra småsaker också ;-), allt från Garnkorgen den här gången.

3 kommentarer:

miss complicado sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
miss complicado sa...

Ååhh va mysigt med paket en sån här grå och trist dag. Och gud va fina sockorna blev. Dom jag fick är flitigt använda. jag älskar dom helt enkelt =) själv njuter jag lite egen tid med en kopp kaffe och gläds åt att det bara är en dag till med jobb innan jag får min efterlängtade lediga dag =O

Anonym sa...

Roligt att du tyckte om det jag skickade. Hoppas teet smakar och chokladen med.

Sticka

http://knittmyday.bloggagratis.se/