måndag 9 februari 2009

Nytt i bokhyllan


Satt i går kväll och kikade runt bland alla böcker jag satt upp på önskelistan hos bl a Adlibris och bestämde raskt att jag behövde de här två nu. I vantar, mössor, sockor och sjalar finns en hel del tvåändsstickat och jag ska ju starta något "riktigt" nästa gång...Vad behöver jag säga här :) Just nu slukar jag allt om fibrer, ull och att spinna. Satt sent i går kväll och kollade filmer på youtube. Man blir lite "hooked" om man så säger :)
Är hemma med sonen som är täckt av vattkoppor och eftersom han "bara" är prickig och inte har någon feber så tog vi en skön promenad i solen. Slank in på biblioteket och stödlånade lite stick och hantverksböcker och Viktor lånade om dinosaurier och kaniner! Annars är det lite magert med mina intressen på vårt lilla bibliotek i Gröndal. Ska nog be dom beställa hem lite nytt, kan ju inte vara bara jag som är intresserad :)
3 kommentarer:

Emma sa...

spännande böcker =)

fale artut sa...

Ja, jag hade nyss belagt mig själv med köpstopp på böcker, men i helgen tyckte jag nog att det var något som fattades....Inspiration behövs alltid! Stickboken du har beställt har jag, jag gillar den.

Lissy sa...

Hej Susanne,
Du har fått en liten utmaning av mig.