fredag 20 mars 2009

Paket hit, paket dit och tankar likaså

Brr, idag är det kallt. Lite blå himmel men snålblåst och igår när jag åkte till jobbet så haglade det :). Nu längtar jag efter vår på riktigt! I dag har jag skickat iväg mitt Hemlis5 paket, det ska åka västerut. Jag måste erkänna att jag titta på Eniro för jag visste inte var platsen låg men det visade sig att det är inte så många mil från staden där grabbarna har en kusin :)

Jag fattar INTE varför blogger ibland bestämmer sig för att en del bilder ska byta från liggande till stående och jag får den inte att ändra sig. Morr!! I alla fall här är bild på mitt fina Hemlis5 paket jag fick härom dagen. En härva Naturgarn med mönster till mössa. En ursöt liten disktrasa med uppmaning att sticka först och diska sen. Min melodi! :) En smaskig choklad, (har lovat barnen att spara till på lördag). Där fanns beskrivning till en virkad julbock med garn och stoppning och en alldeles under underbar virknål från KnitPro. Det enda jag inte förstår (eller en av de två :)) är hur den gröna skeden? kommer in i bilden??? Det fanns också en liten hälsning skriven på ett papper i form av ett hundben kanske. Min första gissning är att min Hemlis5 bor i Gävle och har hund? Undrar om du skrattar åt min gissning nu? Tack återigen för ett väldigt roligt och härligt paket!

Blommorna är till Fale Artut.

2 kommentarer:

fale artut sa...

TACK SÖTA RARA, så UNDERBART!

Anonym sa...

Hihi. Jo lite skrattar jag.. Hundbenet var ett misslyckat försök till pratbubbla. Men roligt att du grubblar på ledtrådar. :-) Skeden är förresten en kiwi-sked och den är faktiskt en liten ledtråd den med.. Garnet på den hör till julbocken. Jag fick tyvär inte tag på något tunnt fint band som det egentligen ska vara.

Roligt att du tyckte om sakerna!
Må så gott i solskenet!

Mvh Din hemlis5 vän.