onsdag 15 april 2009

Avslutning


Tänk att det redan är mitten av april och i dag var det sista kurstillfället i tvåändsstickning. Jag har naturligtvis inte hunnit lära mig allt som jag trott jag skulle men känner mig ändå väldigt nöjd. Dagens AHA-upplevelse kom när Kristina visade hur jag skulle sticka upp maskorna vid hälen. De stora "välluftiga" maskorna på ena halvan blev plötsligt väldigt tajta och fina när man sticka två tillsammans men bara släppte av den ena för att sedan sticka den kvarvarande en gång till. Förstår ni hur jag menar?


Så här ser den ena sockan ut just nu. Hälstickning pågår samtidigt som jag avmaskar för tårna. Gör den fina kedjeliknande avmaskning som är SÅ dekorativ. Jag hoppas att jag lyckas få till mina sockor på egen hand och att jag fattar mina anteckningar om hur jag ska göra det sista. Som tur är fick jag Kristinas telefonnummer ifall jag behöver akuthjälp :) Tack fröken för det!!
Förresten så lär det säkert bli en fortsättning till hösten, vi var flera i gruppen som sa "-Vi ses i höst" när vi avslutade dagen. Eventuellt blir det en tovningsdag också, det vore skoj!

2 kommentarer:

Lissy sa...

Vad fina dina sockor blir, jag är helt övertygad om att du kommer att fixa den andra själv utan hjälp från "fröken". Tycker du ska vara stolt över vad du gjort.
kram

fale artut sa...

Nice! Hur duktig som helst är du!
Har lämnat ett litet boktips till dig!