måndag 6 april 2009

Vad jag fick med mig hem

Kardflor från Wåhlstedt, gjort på Svensk lantrasull. Riktigt äppelgrönt med meleringar i gult eller crazygrön, beror på vad man tycker.
Hur som helst blir jag glad av den och jag tror att det kan bli nåt litet som kan passa till linnetyget nedan och koftan ännu längre ner på sidan. Det ser verkligen ut som jag hade en röd tråd när jag shoppade på Syfestivalen minsann :) Det gröna temat fortsattemed linnetyget som är tänkt att bli en vårkjol :) Ovanpå syns häftet "Virka med ullgarn" som jag köpte i Sätergläntans monter. Himla bra instruktioner, lite synd att det inte finns några bilder på beskrivningarna i början. Jag är en bildmänniska och gillar att se visuellt vad det ska bli av alla bokstäver :)

Kolla in mitt Kalinka lingarn som jag till slut köpte , jag har en förhoppning att jag kan räkna om maskorna så att det blir en Whisper Cardigan . Om jag inte lyckas så får jag leta ett annat mönster, men jag vill att det ska bli en lite cardigan med kort ärm iaf :) Matchar så himla bra som kontrast till det vårgröna eller hurt?!

Här ligger den färgade ullen som såldes hektovis i Wåhlstedts monter. Färgerna är helt underbart galet vilda och jag är helt övertygad om att en dag blir det nåt kul av det här :)
Jaha ja, det var det hela! Ganska nöjd med mina inköp men inte en enda sån där "åh-jag-tar-ett-sånt-också-köp", kanske lite synd men bra för plånboken. I dag har vi varit lediga och varit ute nästan hela dagen i strålande sol, vårliga blommor planterade i uteskrukorna. Härligt!!8 kommentarer:

Emmas dagar sa...

ea

Emmas dagar sa...

Oj då!...
Jag menar; Vilka fina inköp du gjort i helgen!

fale artut sa...

Det var en härlig samling! Kul med fibrerna i olika färger,roligt att blanda i lite annat. Nu blir det väl en himla massa projekt hos dig!? Virka med ullgarn, vad innehåller den?

Susanne sa...

Oj ja, massor med saker på G. Skulle behöva ta tjänstledigt :)
Virka med ull handlar om flerfärgsvirkning, lite krokning, gaffelvirkning, smygmaskvirkning, öglevirkning och hur man gör kavelfrans. En hel del smått o gott :)

Therese sa...

Ja - det var en suverän dag! Stort tack för den! :) Vi ses på torsdag... Kram

Pia sa...

Vilken härlig skörd, nu behöver du inte sitta och rulla tummarna! Glad Påsk på dig!

The Willow Fairy sa...

Vilken härlig grön. Älskar grönt. Verkar som att besöket på syfestivalen var riktigt givande och inspirerande.

Tvärslå sa...

Härliga saker.