tisdag 9 juni 2009

Här var det täckt

Så småningom kom vi till Dalarna och en av dagarna köpte vi ägg på en granngård. Vi köpte hönsägg också men här en bild på ankäggen. Visst är dom fina, som marmor?!Lördagen var det den här lilla damen som stog i händelsernas centrum. Glad och förnöjd hela tiden, det är något speciellt med det lilla barnet. Sagt det förut, den själen har varit med tidigare!
Här poserar stolt storasyster och passar samtidigt på att förevisa presenter. Vi skojade att hon en dag kommer att jobba på Bukowski, hon har talang för det här :) Vad kan man skönja i bakgrunden? Är det inte...? Jo då det är mormors lapptäcke, det blev ju klart ett helt dygn innan dopet minsann!


Mittenrutan med Bebben, namn och födelsedatum broderat.

Här har vi hela skapelsen på huvudet. Jag fattar inte varför alla bilder kan få hamna åt rätt håll. Konstigt tycker jag. Hur som helst det är ju så himla roligt att sy, tänker det varje gång jag äntligen tar mig i kragen och parkerar vid maskinen med lite tyg. Jag gillar verkligen kombinationen brunt och rosa, det blir gulligt men inte i överkant om ni förstår vad jag menar.
Så har jag ju äntligen hämtat hem min Lotus stickning, yes vad kul. I skrivande stund håller jag på och sätter ihop alla delar på samma sticka till min linkofta. Spännande att se om den blir som jag tänker mig. Har kontrollmätt under tiden och det känns bra så här långt. Oket och kragen kvar nu då.

I morgon ska jag berätta hur bra jag tyckte att konserten med Bruce Springsteen var :)

1 kommentar:

fale artut sa...

Så fint det blev! Färgerna är härliga!
Bruce hade jag gärna lyssnat på, det blir kul att läsa vad du skriver om det!