tisdag 30 juni 2009

Lycka i en bok

Äntligen har det skett! Jag har lyckats "ropa" in Birgitta Dandanell o Ulla Danielssons bok Tvåändsstickning på Tradera. Den har jag velat ha länge och har stått på antikvariatlistor utan resultat. Har stött på den nån gång till ruskiga priser, nu blev den dyr men inte hutlöst dyr. Jag är så lycklig ;) Nån mer än jag som trillat dit på Stickas KAL "Den blomstertid"? Vet inte hur det gick till, men jag fick ett så fint tunt rosa garn av Elin i Hemlis5 omgången och på Trassel fanns pärlor som matchade precis... konstigt det där :)

6 kommentarer:

Emmas dagar sa...

Grattis till boken!

Kul med KAL, tyvärr är jag inte medlem annars hade jag nog också hängt på :-)

fale artut sa...

GRATTIS till boken! Det blir kul att fälja din stickning, visst är det lustigt hur man "fyndar" här och där... Jag har haft många fyndstunder nu ett tag, det rör sig för fullt i lilla hjärnan.
Hinner kanske skriva senare idag.
SÅ kul att du hittade din bok!

Tina sa...

Härligt med boken !
Fin blogg du har. Jag sticka på KAL sjalen hos Sticka. Kul och spännande tycker jag.

Lissy sa...

Jag har också börjat sticka på KAL sjalen och precis som du så har jag använt ett garn som jag har fått, inte av någon hemlis utan vid ett garn och spetsbyte.

fale artut sa...

Du har något på min blogg!

TruckerElin sa...

Va roligt att garnet kommer till användning. :) Nu blev jag nyfiken på vad det är för något detta Den blomstertid stickningen.. Jag hoppas att det är möjligt att se vad det är fortfarande, trots att jag är sent ute, för det var nåt med det hela som gjorde mig sticksugen igen! :-)