onsdag 24 juni 2009

Soon I will - Start spinning

För en tid sedan fick jag och alla andra läsare av FaleArtuts underbara blogg ett boktips - Start Spinning av Maggie Casey. Nu är den beställd tillsammans med lite annan sommarläsning. Min plan är ju att få ihop mammas gamla spinnrock och göra mina första trevare under semestern. Som vanligt beställer jag "fem i tolv" så jag hoppas att leveransen kommer i tid. I dag har jag vikarierat på en av våra andra enheter där man bedriver dagverksamhet. Alltid lika kul att komma ut och jobba på andra ställen. Går man dessutom från min vardag till autism blir ibland steget spännande stort. Utmaning, jajamen! Jag har hunnit sitta lite i solen och sticka på mina Lakeside, lagom stort att hålla i och så mjuka o goa. Men bilder... solsting i fotofingret tror jag :)

4 kommentarer:

Eldstickan sa...

Vad spännande att du jobbar med autister. Barn eller vuxna?
Vi har bekanta som precis NU är nere i Istanbul med sin son som är 8-9 år och ska få extra syre i en slags tryckkammare, ska bli spännande att se om det funkar. I USA har de tydligen haft goda resultat, ordförrådet har utökats markant;o)

fale artut sa...

Tack snälla du för dina rara ord!!
Du kommer att älska att spinna, Jag har värsta abstinensen, MÅSTE ta mig tid till det idag! Bautakram!

TH sa...

Hihi - jag läste spinning med annan betydelse. Faktum är att du skulle ju faktiskt kunna vara på gång att både spinna och spinna :)

Ses ikväll - Kram!

Pia sa...

Det är jättekul att spinna och det känns så bra att sticka av egenhändigt spunnet garn. Ha en fin dag.