fredag 20 november 2009

3,8 är inte så mycket :)

Vi har turats om att vara hemma med lillsonen den här veckan, när jag kommit hem har mannen åkt... Kul? Nej, men praktiskt. Så skulle man kunna tro att frun passar på att göra något klart, men inte då. Vad gör människan, jo hon faller för lillemans önskan.
- Jag vill också ha en tröja mamma! Så fram med alla verktyg, inklusive det mycket informativa häftet från Tant Kofta. Provlapp stickad, räknat och klurat. Nu har jag stickat en decimeter på min allra första upp- och nertröja :). Ingen bild på det, konstaterade att Stockholm fått 3,8 timmars sol på hela november. 3,8!!!! Inte konstigt att ljuskonsumtionen slagit i taket redan före advent och absolut inte konstigt att det vilar en konstant trötthet över ögonen. Pust!
5-åringen hade sin skolgrupp på förskolan idag. När jag hämtade honom berättade han det mesta viktiga som finns att veta om hjärnan, här sitter minnet och här balansen. - Därför måste man ha hjälm, mamma! Det är jätteviktigt att vara rädd om huvudet. Klok kille, framtida neurolog eller hjärnkirurg kanske :)


2 kommentarer:

Britt-Marie sa...

Nej 3,8 timmar sol är inget att önska sig, vi hade visst mer här uppe i Luleå, det är nog bara att flytta norrut till solen, fniss.

Vilken smart liten kille! Krama om honom lite extra.

Vad mycket du har hunnit sedan sist, du är fantastisk som orkar allt.

Kram

Garntrollet sa...

Vi lyckade få lite sol på oss i lördags :-)

Jag kommer att blogga (fast kanske inte så ofta) på min domän, tills abonnemanget går ut (början av nästa år). Efter det beror det på hur mitt liv ser ut, om jag kommer att fortsätta blogga eller bara läsa era fina bloggar.

Det är ljuvligt med uppifrån - nerkoftor! :-) Inga garnsnuttar att fästa!

Vilken klok son du har!

Ha det bra.