tisdag 6 april 2010

Lycka är att ge och få

Titta vad jag fått! Många kramar till tack skickas till Fale Artut som gett mig utmärkelsen. Jag har precis varit inne och gluttat lite vad hon skrivit sen sist och jodå, som vanligt blev jag glader och förundrad. Glader över de roliga och dråpliga historier som så storsint delas med oss läsare. Sen spinns ju de mest fantastiska garner hos kvinnan också!
Jag tänker skicka till 5 för det känns som en bra siffra ikväll :)

Till en speciell Fairy som alltid lyckas snitsa till bloggen med all sköns attribut. Stilfullt, vackert och behagligt, allt efter årstid och aktuell helg. Charm!

Till Call Design som för mig var en ny bekantskap, mycket fint och intressant att spana in. En guldgruva av länkar. Charm!

Till Metta som inspirerar och får mig att stanna upp lite, värdera och omvärdera. Jag vann en utlottning hos Metta en gång och börsen jag vann innehåller alltid mitt Friskis&Svettis kort och en åkremsa till SL. Perfekt förvaring. Det är charm!

Till Ulrika, denna fantastiska människa som bland annat ser till att sidan Stickamera alltid är välfylld och intressant. Som ordnar med korsord och tävlingar, som ser till att vi kan byta grejer med varandra. Det är också charm av stora mått.

Till Emma som gör fina saker, fina bilder, skojiga funderingar och en tjej som ibland vandrar Smedjebackens gator liksom jag ;)

Ikväll har jag avslutat det sista på mina söndagsvantar, vackra blev dom. Kan tänkas bli några bilder i morgon. Ledig dag i morgon och jag tänker säkerställa att sista omgångens snuva klingar av helt och hållet! Så istället för att köra på som vanligt ska jag istället passa på och ta en promenad i stan, glida in på Marias och kika på rean. Köpa mig en fotogenlampa till verandan på landet (har spanat in en på Åhlens) och kanske hitta ett par nya skor att jogga lite fint i :) Visst låter det bra?!
(I går fyllde min lilla (nåväl mitt äldsta barn) tjej 25 år, jag har inte hämtat mig än :) Det är bara så förunderligt att denna unga kvinna, faktiskt nått en ganska vuxen ålder och jag förstår inte riktigt att det gick så fort.

4 kommentarer:

Emmas dagar sa...

Tack o Tack! Vad glad jag blir :-)

fale artut sa...

Tack Du, ulliga hälsningar från mig!

Metta sa...

Ett jättestort TACK! Dels för awarden, men också för dina fina ord om mig. De värmde och jag blev riktigt rörd.

Emmas dagar sa...

Du har fått den tillbaka av mig!