söndag 18 april 2010

Tips önskas

Oj oj, hur var det nu man gjorde? Diplom i misskötande av sina blogginlägg skulle hon ha, den där Trollmorsan :) Just nu har jag läst mer, stickat mer och absolut skrivit minst. När Maria hade rea köpte jag två nystan Milk&Honey och min plan var/är att sticka ett par muddar till en av de bästa förskolärare jag känner. Nu är mitt problem att jag inte hittat på ett bra mönster. Det ska inte vara en massa lull-lull, hon är liksom inte den typen av tjej. Lagom fint, lagom tufft och med kärlek. Tips emottages tacksamt!!!
Dagens vårbild är tussilago som jag plockade utanför jobbet i dag. Till vänster äldsta sonens fetblading som han vårdar ömt och i bakgrunden en jättefin ljuslyfta som jag fått i present från en av mina ungdomar på jobbet som jag är kontaktperson till. Blev så rörd att tårarna kom när jag fick paketet. Med följde ett kort med ord som jag kan leva på länge. Kram till er alla.

4 kommentarer:

Carola sa...

Ska bli intressant att se vad du hittar på. Jag har två exakt likadana nystan här hemma som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med.

Mormors bod sa...

Ljuvliga färger i det där garnet. Muddar i enkel mosstickning med en virkad picotkant borde bli snyggt.

metamorphosis sa...

Korviga muddar säger jag, med det där garnet som bottenfärg och med "åsarna" i ett enfärgat garn.! :-)

typ som dessa; http://www.webtrotter.se/ilsefin/files/patterns/PATTERN_korvmuddar.pdf

metamorphosis sa...

o mina egna korviga muddar: http://metamorphosis.blogg.se/2009/february/klart.html#comment