måndag 8 november 2010

Sessor till jul och mässrapport

Jag har upptäckt att veckorna rinner med en farlig fart, alltså är det hög tid att lägga energi på julklapparna :). Med tre små barnbarnsprinsessor MÅSTE jag bara sticka prinsesstårtsvantar eller hur?! Mönster är naturligtvis från Tant Kofta och garnet Heavens Hand. Båda två är fantastiskt bra!
Så var det ju Syfestival i helgen. Inköpen blev ganska begränsade, Opalgarnet ska bli ett av mönstren i Around the world... Sen blev det lite påfyllning i KnitPro sortimentet hos Eva i Stäket. Jag ägnade istället en lång stund i Korps workshop där jag kämpade med nålbindning. Det har jag väntat länge på att testa, men jag vet inte om det blir någon karriär av det. Tycker det var svårt och tog ganska lång tid. Men nu har jag i alla fall testat på ;) Lite smått och gott blev det men det är Hemlis saker, hihi.
Det var lite ovant och ledsamt den här gången eftersom min vanligtvis alltid medföljande vän T inte kunde följa med. Men vi ser fram emot februari istället. Jag klämde lite på Garngalleriets kit från Dikt i maskor, är vansinnigt sugen...!!! Annat kul var att bland andra träffa på Tålamodspåsen IRL. Mer skoj är också att jag är inne i ett vinnarstim tror jag, först fick jag mejl från Ulrika att jag vunnit Stickameras oktoberkryss och idag ett från SV att jag vunnit biljetter till förhandsvisning av "Svinalängorna". Tjoho vad skojsigt!

1 kommentar:

Johanne sa...

Hej Susanne!
Jag försökte mejla, men det kom i retur. Så nu provar jag att svara här i stället.

Kul att du gillade min Liv-mössa. Hur gammalt är ditt barnbarn? Det är bara en storlek på mössan, men den passar min 12-åring ganska bra.

Jag säljer mönster genom Nysta.se eller så finns de i en del garnbutiker runtom i Sverige.
Om du bor i Stockholm så finns de på Litet Nystan vid Mariatorget och hos Anntorps väv i Gamla stan.

Varma hälsningar
Johanne