måndag 6 december 2010

Tänkta flätor och lite annat

För några veckor sedan lånade jag den här boken på bibblan och blev överförtjust, så fantastiskt mycket vackra olika flätmönster och mycket intressanta historier om bakgrund, varför och hur olika mönster jobbats fram. Så skulle jag försöka få fatt ett eget ex. Såldes inte längre i butik, fanns inte tillgänglig på svenska någonstans (jag vet, det hade funkat att hitta på en engelskspråkig, men i bland är det bekvämt att hålla sig till sitt modersmål :). Så till slut "googlade" jag fram självaste källan och kunde beställa den här. Rekommenderas varmt, de har också garnpaket och en hel del annat smått och gott liksom ett mycket hjärtligt bemötande! Så nu har jag skaffat min första julklapp alldeles själv ;)
Så ska ni få lite halvknasiga bilder på mitt fina Hemlis paket. En härva lacemerino från Tedman&Kvist (så mjukt och lent att man bara vill klappa på det), två nystan mjölkgarn (passar så bra för jag har ett par liggandes som kan behöva ett par kompisar för att räcka till). Mumsig choklad och Augusta te som doftar mycket gott.

Jag har ju mina aningar åt Dalahållet... poststämpel Västerås och det ärju iaf på vägen och så hälsningskortet då. Carl Larssonmotiv förstärker mina aningar ;) Kolla in de roliga knapparna också, min första tanke var, oj nej, gått sönder i transporten men inte då, de ska vara så här. Jättekul!! Det är knappar att dekorera med. Massor med tack du raraste Hemlis, jag undrar så vem du är.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Tihi....
Jag har 12 mil till Västerås....
Bor i ett län som folk brukar säga är ett gnälligt län.....Men det stämmer ju inte alls... :-)

Susanne sa...

Örebro... :)