onsdag 20 april 2011

Påsklovshälsning

Här är resultatet av en liten titt på Trassel igår. Jag fick en liten guidning om vad som hänt sen sist och till slut blev det 2 härvor lin från Tedman&Kvist, de ska tillsammans med en snart upprepad kofta i Kalinka bli något helt annat :). Men följde också tre nystan Rheuma ull. Mjukt, följsamt och tokdrygt, mina tre nystan ska räcka till en hel tröja. Wow!
Här ligger reagardiner och väntar på att komma upp. Gilar den vårga gröna färgen, kommer att passa kalasbra till påsk.Så var det min Blomstersjal. Nu har jag trätt, virkat och sytt runt det angripna aområdet efter konstens alla regler. Jag hoppas verkligen att det ska hålla ihop sig för jag gillar verkligen både den tunna känslan och modellen på sjal. Det glimrar så fint med pärlorna också. Det blev en riktig "gå-bort-sjal" :)


Pappa i huset har införskaffat en cross motorcykel till killarna. Än så länge är jag mest orolig, men dom tycker att det är kul, frånsett dom fula blåmärken som uppstår ibland. För egen del tänker jag tova påskägg med mina pojkar ;)
1 kommentar:

Garntrollet sa...

Härliga garner och supersnygg sjal! Jag har också några nystan Rheuma som ska blir en tröja (glesstickad, rak och enkel modell).

Ha en trevlig påskhelg.

Ps. Det är ganska enkelt att slå makraméknutar, det är ungefär en vanlig knut men istället för att dra i båda tåtarna så drar man i ena och låter den bilda en knop rundt den andra tråden som man håller lite spänd åt sidan.