fredag 6 juli 2012

Semesterplaner


Yngsta sonen har gjort dom här två buketterna tillsammans med en av pedagogerna på förskolan. Som små brudnäbbsbuketter, tänk att maskrosblad, gräs och annat som många skulle klassa som ogräs kan bli så vackert!


I veckans upplaga av lokaltidningen fanns den här artikel med. Ung och driftig kvinna som dragit igång en egen verksamhet, hon designar och ett antal kvinnor i Kapstaden virkar. Firman går bra kan tilläggas :) Me like, ska absolut lyftas fram när Hemslöjden firar 100 oxå. Han(d)tverket lever och det fyller mig med tillförsikt om framtiden.


Så var det det här med nya projekt och planering inför sommaren, det gäller att packa rätt garn, rätt mängder, stickor och tillbehör, ja ni vet. På söndag är det äntligen semester och det är mycket på gång. Ett är ju sommarens KAL med Stephen West, sjalen Rockefeller. I online cafeet har jag sett massor med fina kombinationer och här är slutligen mitt val.
Jag ropade in en Woolmeishärva på Tradera och den kom med posten idag, så en tur till bästaste Karin på Litet Nystan. Hon hjälpte mig att plocka bland alla underbara garner och slutligen föll valet på Silla från W&W. Det är mulet i dag så färgern är inte 100 om jag säger så. Men fortsättning följer ju.

Så här den sammanlagda härligheten, tokrea på Dropsgarner gjorde att det slank med några pastelliga färger av Muskat. Tänker virka lite mormorsrutor.... :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

fale artut sa...

Det låter härligt, och somriga färger är ju alltid humörhöjande! Ha en riktigt skön sommar!