onsdag 18 april 2007

Ikea... inte alltid vad man önskar

Ikea i kväll igen!! Var ju där härom dagen och köpte garderober till pojkarna, riktigt klipp för det var 50%. Tyvärr fick vi köpa dörrarna separat, men men...säg det som är enkelt :-)
Naturligtvis var den ena dörren skev och dessutom hade vi missat dörrhandtag/knoppar. Alltså dit ikväll igen och bytte dörr, hem och jodå, faktiskt den tammetusan oxå sned. Går alltså inte att få den att gå igen som den ska. Grrrr. Blir en tur till, minst :-(

Ligger ju lite efter på min blogg. Av någon anledning har jag inte kunnat lägga ut nya inlägg, men i samma veva som jag började fundera på att byta "bloggställe", började det funka igen.
En och en halv vecka ca innan jag börjar jobba igen, känns jättejobbigt. En viss sorg, sista gången jag varit mammaledig och nu kommer en ny tid.

Klippa mig i morgon, yes vad det ska bli skönt! Lite mer tid vid symaskinen kanske... och fortsättning följer om garderoben.

Nu blir det sängen, tror jag minsann

1 kommentar:

miss complicado sa...

dumma dörr!! ja, gud va konstigt det kommer vara att inte ha dig hemma... är nog flera gånger jag kommer att ringa och störa dig på jobbet för att jag har glömt bort att du inte är ledig. kramisar