torsdag 19 april 2007

Å bus var det här...Hänt idag då? Den stora sonen tog upp kontrollmärket till bilen, delade det i bitar och tröck slutligen fast det på köksbordet! När detta var borttaget, nytt märke beställt från VV och mor och son talat ut var det dags för nästa bus. Den mindre gossen i familjen stod glad och nöjd uppflugen på en hurts bredvid Viktors säng och grävde i blommorna!! Jahaja och detta var redan före lunch :-) Har iallafall sytt ihop mittstjärnorna till överkastet... På den här bilden testar jag mönstersammansättning och Viktor drar en låt på guran. Efter lunch åkte vi till Emma på fika och nybakta bullar, mums!! Nu återstår att se om det funkar att klippa sig med dessa två busprickar ikväll. Vad tror ni?
Fortsättning följer ;-)
Så här ser överkastet ut just nu, nu är det bara resten kvar, bård, kantning, osv... :-)

Så blev det kväll i dag oxå, å bra gick det att klippa håret! Barnen blev omhändertagna av Eddie som visserligen mutade med klubba men ändå :-) Frisörparet som vår familj går hos är jättetrevliga och barnkära o sen klipper dom bra, hihi.
Fredag i morgon och tvättstuga, kul va?!
Men vi ska nog hinna med lite annat kul oxå.4 kommentarer:

Yvonne sa...

Roligt att du besökte mitt lilla krypin! Tack för dina ord om mitt lapptäcke, jag blev jätteglad!
Det skall bli roligt att se ditt när det blir klart...lova att visa det!

miss complicado sa...

va fint överkastet blir =) och mysigt var det att ha er här på fika. Tycker attd et är helt underbart kul att se hur mycket barnen verkligen älskar varandra...:P

trollmor sa...

Jag ska absolut visa upp täcket när det är klart, kul med lite kommentarer "utifrån".

trollmor sa...

Det är jätteskoj att se barnen tillsammans, de kommer ju liksom att ha varandra i många år.