söndag 12 augusti 2007

Ja ni, jösses vad tiden går fort! Redan dags att vara hemma för inskolning till dagis, ojoj. Läskigt!! Lovade ju berätta lite mer ingående vad som hänt :-)

Täcket till Tristan är som sagt klart och det blev jättefint om jag får säga det själv och det får jag :-). Nu ska det bara bli tid att ge det till honom oxå
Sen var det ämnet stickning, suget har blivit starkt och det har resulterat i två saker. En stickning och ett medlemskap i http://www.sticka.org/. Kunde inte låta bli liksom... För inte så väldigt länge sen öppnade en ny garnaffär på Ringvägen här i stan och den gjorde jag ett besök i. Vansinnigt bra affär och genomtrevligt på alla sätt, jag kan varmt rekommendera ett besök på Sallys garn! http://www.sallysgarn.se/ för mer info :-)


Kofta till lilla Liv ska det bli minsann och bakstycket har kommit en bra bit på väg. Äldste sonen lade en beställning på sockor ikväll så det är bara att gasa på :-)

Jobbat i helgen som sagt och i lördags var vi inne i stan och handlade pysselsaker med flickorna på enheten. Jag är ju inte den som nekar till ett besök på Panduro direkt och den här gången kunde jag inte låta bli "Tildas hus" och ett litet stitchery :-)Så mycket fint, vill ju sy både tofflor, de underbara päronen, några påsar, änglar, små askar och ja ni förstår hur det ligger till :-) Kram på er

1 kommentar:

Camiseta Personalizada sa...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Se você quiser linkar meu blog no seu eu ficaria agradecido, até mais e sucesso.(If you speak English can see the version in English of the Camiseta Personalizada.If he will be possible add my blog in your blogroll I thankful, bye friend).