måndag 27 augusti 2007

Ledig måndag, hemma med barnen

Tänk att dagarna kan gå så fort!! Jobbade i helgen och då sprakar det till lite extra. I går em gick vi in till Street, dom hade matfestival. Massa lokala smaskigheter, renkött, falukorv från Jokkmokk, Vikabröd fr Dalarna osv osv. Jag köpte en vinäger från Gotland av bla körsbär och kungsmynta, hur smaskigt som helst! Mannen köpte..., ja självklart, falukorven från Jokkmokk. Barnen fick glass och så hälsade vi på kossor och lamm :-)

Ledig idag, hemma med grabbarna. Dotter med familj här och fikade på em, mysigt! Har äntligen rensat ut alla gamla veckotidningar, nu e d snyggt på sängbordet igen :-)

Shoppat lite fler Tildatyger på Panduro, har tänkt sy några hjärtan och påsar till badrummet. Stickningen går framåt och snabbt oxå, har bara en ärm kvar. Kan ta lite tid i och för sig, Dennis har dragit ut stickorna 2 ggr nu :-) Annars går jag och väntar på att nästa nr av Quiltmagazinet och Fatquarter ska komma ut. Är lite nyfiken på dom. Åh, det finns ju så mkt man vill göra! Tänkte försöka gå på Ginos stickcafé oxå, om det passar med jobb schemat förstås.

Onsdag är det dags för konsert minsann!! The Police på Globen, ska bli urkul faktiskt. Jag och den äkta hälften på nåt själva. Händer ju inte så ofta direkt! Nu ska jag betala räkningar, känns som det händer desto mer ofta :-(

1 kommentar:

miss complicado sa...

ja nog var det mysigt idag, tycker att det är urmysigt att vara med heeela familjen =)