lördag 8 september 2007

En uppdatering

Redan en dryg vecka in i september och jag har inte uppdaterat bloggen sen.......... sist :-)
Det går bra för barnen på dagis iaf, d e skönt! Den lilla är väl lite ledsen mellan varven men det artar sig. Själv är man tokförkyld och jobbar helg, jo man tackar. Har väl varit i bättre form men som tur är har jag en betydligt enklare vecka den som kommer. Hemma renoveras våra fönster, jippi! En hel del oljud men det får man väl leva med...
Provade ju att sy en påse från min Tildabok och den blev sådär. använde för styvt vliseline och så var jag lite vårdslös när jag klippte upp bågkantens sömsmån. Men jag ska nog trixa till den och även sy flera. Har ju skaffat bättre lämpat vliseline... liksom startat upp en liten socka till äldste sonen. Som han har önskat den lille mannen. Håller på att montera Livs lilla kofta, måtte den bli bra så hon kan ha den ett tag iaf. I dag fick jag äntligen tag i senaste numret av Fat Quarter och jösses vad mycket fint det fanns i den, ett antal små projekt som jag skulle vilja pyssla med. Jag sa väl att jag inte jobbar så mycket nästa vecka, tjoho vad det passar bra. Bara min förkylning ger sig oxå så blir jag jätteglad. Nu ska jag puffa ungdomarna här på jobbet i säng så jag kan bläddra i min FQ och sukta lite mera :-)

Jo just det! Police konserten var kanonersbra!!! Sting han har DET kvar och nostalgitrippen var rejäl när låtar som Roxanne, Every breath you take mfl strömmade ut och runt i Globen... Så var man 20 igen :-)

1 kommentar:

miss complicado sa...

e duktig du som fixar och donar :) jag tror hennes kofta kommer bli toppen fin. =)