onsdag 9 april 2008

Sjung milda sånger...


Hemlisen.... Lite inne på den r kanske, men nja stämmer inte riktigt tycker jag....


Ska hur som helst meddela att jag läst ut min underbara bok jag fick i senaste paketet och jag vill varmt rekommendera den. Tack snälla du hemliga!!
Det är en varm och innerlig bok, som man inte ska ha allt för bråttom när man läser. Många sorger men till och med sorgerna är vackra. En ljuvlig liten historia om kärlek och en djup vänskap mellan en ung och en äldre kvinna. Läs den!
I dag jobbar jag sen kväll men jag tar med mig min
i fall det blir lite stillsamt bland ungdomarna i kväll.
Är mitt inne i del 2 och den är grymt skoj att sticka. Är dock lite sugen på att starta upp en tunika i det syrenfärgade Soft Silk som jag inhandlade på mässan ;-)3 kommentarer:

Anonym sa...

Glad att Du tyckte om boken, jag har rekomenderat den till så många, gav den även till min dotte som är mer i Din ålder än i min.
Kram
LiW

miss complicado sa...

gud va spännande det verkar med en hemlig vän, och vad gäller den omtalade boken så lånar jag den gärna, har det fattigt på bokfronten nu och vet inte alls vad jag ska läsa. Hur som helst så blev det träning ikväll igen 20 minuter på orbitrek och 30 minuter sparrning med lindor å hela köret med thomas. Skönt som tusan

Linda sa...

Jag håller med. Det är en underbar bok!