måndag 7 april 2008

Mystic Light 1 klar



Så är del 1 klar av Mystic Light. Jag har gjort massor med fel, varför vet jag inte men jag har missat omslag och det ena med andra. En kväll hade minsta sonen dragit ur hela stickan och jag fick snällt sätta mig och lirka och plocka upp maskor. Morr! Men...jag har lärt mig sticka flätor utan hjälpsticka och garnet är härligt även om färgen är något mörkare än vad jag väntat mig.

Jag håller på att laddar inför nästa hemlispaket. April är ju sista paketmånaden, lite trist faktiskt. Det har varit skojigt att fundera ut vad som ska packas i nästa paket. Jag har försökt lura ut vem min hemlis är men har ännu inte lyckats :-) Försöker hitta ledtrådar bland alla bloggar... uppsala... ja men många är där ibland, en del har stora barn som studerar i nämnda ort, LW??? London?? I´m still lost!!

Mystic Light clue one is finished! I have been working hard with my misstakes here, forgotten yo and so on. My youngest son pulled the needle out of my work one evening, grrrr! But I have learned to make cables without a cableneedle! And I like the pattern and my yarn, eventhough its a bit darker then I expected. Happy knitting, everyone!

4 kommentarer:

Anna sa...

Ha ha, ja det är underbart vad man kan bli duktig på att plocka upp maskor tack vare barnen. :-)
Fint stickat!

Peggy sa...

Your shawl is really beautiful.

Anonym sa...

Du är inne på rätt spår, jag finns i Uppsala och London är en ledtråd.
Kram
LW

Anonym sa...

Så fint garn du har til din Mystic Light, Jeg elsker blått og falt helt for dette garnet. :-)
Takk for besøk hos meg, og lykke til i jakten på din hemmelige venn.