måndag 18 augusti 2008

Färdig!

Klart! I går kväll maskade jag äntligen av min silketop, tjoho vad det känns bra. Är ganska nöjd och nu ska jag bara tvätta och blocka den lite. Bilder kommer. Ledig idag och har hunnit fixa undan lite hemma men också varit på första jympapasset efter sommaren. Gick riktigt skapligt om jag får säga det själv. I morgon tar jag nog med mig en liten påse smutstvätt till jobbet igen... Vet inte om jag berättat men dom renoverar ju vår tvättstuga och den ska vara stängd en hel månad!! Förstår ni hur det känns när man har två små lortisar, själv tränar ett par gånger i veckan och mannen jobbar med vitvaruinstallationer. Vi smutsar ner en hel del om jag uttrycker mig milt :-) För övrigt är jag jätteledsen för Sanna Kallurs skull, hade varit så skoj att se henne i en final. Men men, nu inväntar jag höjdhoppet.

4 kommentarer:

Lissy sa...

Visst känns det skönt när något blir klart och när man känner sig nöjd med vad man har gjort.
Ska bli kul att se hur den blev.
Tufft att vara utan tvättstuga med 2 små killar förstår precis hur det är även om det var ett bra tag sedan mina 3 barn var små.
Kram
Lissy

Susanne sa...

Tack för uppmuntran! Tvättar nån maskin här och där när jag jobbar :-), knöligt men det går.
Kram Susanne

Emma sa...

tack mamma, jag vet att jag kan om jag bara ger mig fan på det. Och den här gången ska det gå hela vägen. För att jag är jag och för att jag kan helt enkelt! puss och gonatt

miss complicado sa...

vet du de tror jag oxå, framför allt från Lisa tror jag =)