tisdag 28 oktober 2008

Lite bilder


Undrar vad jag gjorde för del förra gången? Nu hamnade iaf bilden på helt rätt håll, tekniken är inte alltid helt pålitlig. Det här var böckerna som kom i lådan nyligen. 2-at-the-time-socks och den kan jag verkligen rekommendera, bra upplägg, pedagogisk och lätt ta till sig. Bra bilder och några riktigt fina mönster. Livets aviga och räta har jag hört så mycket om, har inte börjat läsa ännu, jag sparar lite på den och gottar mig åt att ha den kvar. Hoppas jag inte har för höga förväntningar.

Här kommer också en bild på det ljuvliga GarnoTe paketet jag fick. Dom små "potatisarna" var jättegoda till kaffet kan jag meddela :) Garnet klappar jag på och har ännu ingen aning om vad det ska bli. Mmmmm som i mysigt! Tack igen Lena för ett fint paket och lärdomen om hur teblommor ser ut ;)

3 kommentarer:

Anonym sa...

nu måste du skicka den nedersta bilden till mig :P för den vill jag verkligen se och som vanlit så går den inte att förstora hahah. kram på dig mamma.

Lissy sa...

Boken om sockorna verkar intressant, den ska jag försöka få tag på, jag tycker det är så tråkigt att sticka socka nr 2.
Kram/Lissy

Thomas sa...

Vilket fint garn =) Önskar jag kunde säga något.. Lite mer vettigare och av en mer intelligens grad men som du vet så är mitt intresse för garn + sånt inte allt för brinnande =) Haha =)