måndag 20 oktober 2008

Röda Rosor

Några dagar har passerat igen. Har jobbat ganska mycket och... ja ni vet hur det kan vara?! I helgen fick det här med Rose Red en ny innebörd :) Jag stickar ju just den, kanske inte så röd men ändå. Den är rolig och lättstickad och jag har nu kommit på att jag vill sticka en halsduk i samma garn, skulle var kul om något matchar varandra.

Tycker den blir jätteläcker! Annorlunda innebörd?? Jo det var så här att i lördags blev jag kommenderad plats i soffan på jobbet av en av ungdomarna. -Jag vill att du kollar film med mig, löd uppmaningen. Sagt och gjort, jag parkerade i soffan, med stickpåsen för säkerhets skull :-). Vad heter filmen tror ni? Just det, Rose Red ! Men det ska ni veta att min Rose Red i handen är bra mycket vänligare och gosigare än filmen, men den var också bra. Ovanligt för mig men jag gillade faktiskt det mesta av spökigheterna.

Förra veckan var jag på kurs hos Friskis&Svettis, så nu är man minsann diplomerad Rörisinspiratör!! Låter det inte helt fantastiskt?! Vi ska dra igång ett projekt på jobbet, där barnen/ungdomarna kontinerligt ska få röra på sig. Jätteskoj!

Sen har jag minsann hittat på en liten tävling och gillar man såna (japp det gör jag), gillar elefanter (japp det också men allra mest gör svärmor det som samlar på dom) så kan man ju inte låta blir. Det skulle vara jätteskoj faktiskt för jag har inte så mycket vinsttur med lotter och så. Här kommer länken till elefanttävlingen!

Har lite bokinfo också men det får bli en annan dag :)

5 kommentarer:

Eldstickan sa...

Hej! Om du bakar kladdkakan så ska den stå längst ner i ugnen...då blir det en kladdkaka. Alltid kul att få kickar av ungdomar och barn för den delen! ;o)

Anonym sa...

hehe finfin blir den jue =) och det var ju kul att du tittade på en film som du förmodligen aldrig skulle sett annars. Tack för en toppen mysig kväll igår förresten och toppen god mat. puss

Eldstickan sa...

Stropparna är jättekul och enkla att göra, säger bara svisch. Synd att det inte känns likadant med tentan bara...;o) Ska du gå på syfestivalen?

Emma sa...

har du slutat läsa/kommentera min blogg? var ett tag sen jue :P

Eldstickan sa...

Du lägger upp 3 m på strumpstickor 5, stickar 3 m sen så drar du tråden bakom och stickar rätmaska igen, Hajar du? Superenkelt och kul att göra!