måndag 17 november 2008

Åh, vad jag gillar paketbyten

Jobbat hela helgen och det har varit ganska tungt den här gången. Det hade varit skönt att vara ledig i dag men inte. Nåväl, börjar klockan 3 så jag hinner nog ladda lite batterier iaf. Lillemannen ville inte bli lämnad på dagis i dag, ibland blir det så där efter mina jobbhelger och det svider lika mycket i hjärtat varje gång det blir så. Eller om jag ska vara helt ärlig så har det lättat lite, i början av daigskarriären gick jag hem och grät när han var ledsen, det gör jag inte längre.
Jag har anmält mig till Julklappsbytet på Stickamera, det ser jag fram emot. Jag tänker så här, tänk att få bli överraskad med paket och ändå på nåt sätt få det man vill ha, kan ju inte bli bättre?! :) Tredje delen på mina MarysGarden sockor är strax klar, jag gör en tysk häl. Ja, inte vet jag men så heter den :). Den verkar funka ganska bra, är smäcker och fin. För första gången stickar jag mönster även på hälen, det var lite olika options där. Blir nog bra tror jag. 4-åringen valde den orange merinon till en slipover, (otippat jag trodde han var en grön kille) så jag tänkte starta upp den idag och se hur det blir. Vill också lägga upp Yak tröjan min, det börjar bli kallt! Hörrni, vad sägs om lite mera tävling? På den här sidan kan man läsa de mest fantastiska saker om får, ull, lammskinn osv. Man kan också tävla just nu och vinsten är just ett lammskinn. Tyvärr åker vi sällan neråt i landet men nästa gång jag är i Grännatrakten skulle jag gärna ta en tur till deras gårdsbutik. Drefseryds Gård heter den och av bilderna att döma är det hur fint som helst. Jag har en annan god bit också på gång men den sparar jag till en annan dag :) Glöm inte långkalsongerna idag, det är kallt ute!

2 kommentarer:

Emma sa...

Ja nog har det varit kallt ute idag, men det är skönt tycker jag. =) här är länken till testet förresten :P http://www.illvet.se/htm/IQTest/sv/

Tessan sa...

Tack snälla! Jag längtar tills vi ses nästa vecka - då ska jag ha stickat klart en vante tänkte jag... Ha en supermysig helg nu - Massa kramar!