onsdag 5 november 2008

Vad händer inuti?

Hm lite suddigt men det får duga. Vi har varit kreativa och skapat oss ett akvarium, jag och mina småkillar :). Tänk vad man kan få till med en skokartong och lite färg! Om ni ser två oformliga figurer på botten så är det meningen att föreställa en hummer och en räka, det var inte lätt att rita.
Går annars i väntans tider, dels på andra delen av sockmysteriet och på Syfestivalen förstås. Funderar lite på vad jag "behöver" eller om jag ska gå enbart på känsla? Välfärdsproblem eller hur?! Apropå mina sockor, jag trodde jag var smart när jag stickar den ena socken med tråd utifrån nystanet och den andra inifrån. Men jösses vad den inifrån vill trassla! Jag har nystat det på en sån fiffig som man vevar, ja ni vet. Nåt knep man kan lära sig så det går att använda tråden inifrån?

3 kommentarer:

Linda sa...

Vilket fint akvarium! Imponerande! Skulle önska jag också hade lite mer tålamod till att vara så kreativ med mina barn!

Ett tips när du nystar är helt enkelt att vara försiktig. "Viftar" man för fort eller väldigt oregelbundet, kan det lätt trassla sig. Lite vanesak också tycker jag.

grethekristin sa...

Så¨fint akvarium dere har laget gøy å lage noe sammen med barna.
Ønsker dere en riktig god helg.

Vickan-Pickan sa...

Hej,
Vilket jättefint akvarium. Det skulle jag vilja göra med Alva när hon blir större. Tusen tusen tack för mitt fina paket, vad glad jag blev för garnet det var helt ljuvligt och lätt något jag skulle velat köpa själv. Smaskens te och godis också. Tack snälla! Jag skrev om det på min blogg, hoppas det var ok att jag länkade till din blogg. Hör av dig annars så tar jag omedelbart bort länken.

Kram
Vickan