lördag 6 december 2008

Varma fötter

Här är vi inne i VAB-träsket så bloggandet har kommit lite i skymundan :). De två små killarna turas om med feber, magsjuka och allmänt hängiga, inte så kul. Tur dock att man är två att dela på dagarna och att man kan pussla med tiderna lite. Jobbade förmiddagspass i onsdags och hade P4 Stockholm på, i Magasin 4 pratade man med Hjälpstickan. Det var kul tycker jag, har försökt att hitta en bra länk så ni som missade kan höra men jag är inte så bra på web-radio :). Som tur är finns det dom som kan, gå in på Hjälpstickan så finns länken!Så är Mysterysockorna klara, helt okej tycker jag nog. Hade nog kanske väntat mig mera piff i mönstret men jag är nöjd. Johannas julkalender går framåt och ska väl fastna på bild endera dagen den också :) Det randiga tyget under mina fötter vittnar om att jag slutligen lyckades klä om dynan i kökssoffan och resten av stolarna, så nu har vi spillförbud i köket. I af fram till jul, vad tror ni om det?! Haha, själv är jag försiktigt optimistisk :)

2 kommentarer:

Emma sa...

ja nu får ni se till att hålla er friska en stund så man hinner hitta på nått tillsammans =) annars tyckte jag att sockorna va fina ändå, såg himla mysiga ut men som du säger, de kunde ju ha varit något "kuligare" mönster :P

elisabet sa...

Hej!

Vill bara tala om att ditt paket kom fram idag. Nyfiken som tusan är jag så jag klämmer på paketen. Kommer nog att öppna dom lite innan jul för vi kommer inte att vara hemma på julafton. Utan mera nära dig då vi skall bo på Globen Hotell.

"elisabet"