torsdag 11 december 2008

Lite av vartKalenderstickningen rullar på, lagom långa ledtrådar och inga speciella svårigheter. Nog är det väl en halsduk?! Sonens slipover har "fastnat" lite, märkligt för jag har börjat maska av för ärmhål och har följdaktligen inte så mycket kvar. Hm, ikväll kanske om det är en lugn kväll på jobbet :)
Samma son ska på kalas på lördag, på livrustkammaren minsann. Temat är, inte helt otippat, prinsessor och riddare :). Vad göra, jo här har det tillverkats tunika i bästa Arn-stil! Sonen är helt inne i riddarvärlden och satt övre morgongröten i morse och filosoferade över hur det EGENTLIGEN KÄNDES att vara riddare på riktigt...

Dottern klagar och gnäller, den lilla tjejen i magen vill inte komma ut i förtid verkar det som :) Vill väl bestämma själv redan nu kan man tänka. För min del är det bättre om dom väntar ett par dagar till, svårt att fixa snabbvikarier till helgpass :)

Sen ska jag berätta om mitt underbara paket jag fick i julklappsbytet på Stickamera, men inte i dag för jag har inte riktigt tid. Men det var SÅ speciellt tycker jag, mmmmmmmmmysigt!!! Tjingeling

2 kommentarer:

Emma sa...

tjusiga skapelser som alltid =) och viktor kommer nog bli fin skulle jag tro, både som riddare och i sin slip-over. Ja, klart jag gnäller, är ju van vid att kunna påverka saker lite som jag vill men den här lilltjejjen har tydligen starkare vilja än jag, tusan oxå =)

Sanna sa...

Nu skall mail adressen fungera. Annars skriv mailen på min blogg så skickar jag program när det blir klart.

Hälsningar
Sannstick