måndag 12 januari 2009

Besviken, besviken och en liten tröst

Vid ett och annat tillfälle tycker jag gräsligt illa om att jobba varannan helg och ett sådant är det definitivt just nu! Jag hade bestämt mig och förankrat beslutet hos mannen, skulle just sätta mig och skicka in anmälan till The Knitting happening in Tällberg. Allt var ju rätt, platsen helt ljuvlig och kurserna som erbjöds var jag jättenyfiken på. Så kollar jag schemat än en gång och jag hade räknat helt fel. Alltså jobbar jag och naturligtvis fullpass hela helgen. Fy så besviken jag blev!!

I dag har jag och grabbarna varit hemma och lediga. Vi har koncentrerat oss på att städa ut julen, det mesta är undanstoppat utom fönsterbelysningarna. Samma sak varje år nämligen, jag vill inte ta bort dom för det blir så mörkt :(
Så för att trösta mig lite grann iaf så tänker jag titta förbi Marias garn på lördag när det är releasparty, så det så!!

3 kommentarer:

Eldstickan sa...

Vilken strålande ide, kanske jag också kan ta mig dit? Vore kul att ses irl!

Susanne sa...

Det vore ju toppenkul, återkommer med tid :)

Tess sa...

Åh - men är det inte typiskt! Men om du känner att du kan - fråga någon på min helg om de kan byta? Några är ju ganska flexibla som vår nya kille har jag fått för mig iallafall... Får se om vi ses på torsdag - jag är sjuk! Urk! Ta hand om dig - Kram!