måndag 16 februari 2009

Rut är varm på handen

Jag har stickat mig ett par Rut-muddar ur Johanna Wallins "Småvarmt" . Efter en lite tveksam inledning av mig så har jag nu kommit på hur roligt det är med muddar :) Lite pilligt med snoddarna som ska sys dit men jag är ganska nöjd, tycker att montering är svårt allt som oftast. Apropå muddar så köpte jag nystan mohair på Marias rea som jag tänker matcha ihop med alpacka från mitt lager och sticka ett par hmhm-muddar (hjärnsläpp, tvärglömt vad dom heter). I dag har jag skickat iväg mitt GarnoTe paket, puh. Det är med ett visst mått av ångest, jag undrar alltid om jag valt rätt och fått till ett paket som mottagaren blir glad över. Jag har ropat in ett par kardor på Tradera och nu hoppas jag bara att dom är i användbart skick. Det ska dom vara enligt säljaren så... Nu ska jag krypa till kojs för jag har lovat att jobba några extratimmar i morgonkväll men innan jobbstart ska jag köpa mig ett efterlängtat kit, mer om det en annan dag :) Sov gott!

7 kommentarer:

fale artut sa...

Himla roliga! Här går det mycket muddar, både på mig och flaskan!
Har blivit med ett flasklamm! Muddarna är ovärderliga när man torkar blöta lamm i 15 graders kyla, handskarna får man ju lägga på ett bra ställe, så att man känner vad man gör!Mycket tvätt BLIR det! Kram!

Lissy sa...

Vilka snygga muddar.
Kramar

Emmas dagar sa...

TACK O TACK!!!
För fantastiskt fint Garn&Te-bytes paket!!!
Jättevackra garner, precis i min smak. Förgarn har jag inte provat förut. Och gott te som jag sitter och värmer mig med nu.
Och så fick jag ju bekanta mig med en ny, för mig, bloggerska och stickerska.

Vilka fina muddar du stickat.

Tessan sa...

Kanonfina blev de! Jag får nästan lite inspiration att ta tag i mina fingervantar ändå... Ses på torsdag! Kram

Emma sa...

puss mamma (beställning på muddar? :P:P)

Susanne sa...

Tack snälla för alla rara kommentarer, kram!

Emma sa...

Det finns en utmaning till dig på min blogg! jag ger igen nu :P Kopiera och fyll i egna svar samt utmana tre nya. puss på dig mamma