onsdag 27 maj 2009

Det växer i krukor och på nålar ;)

Längtar redan tillbaka till Dalarna! Det blir ju ett helt annorlunda liv och tempo där uppe, närmare naturen och stillsamt men ändå händer det saker hela tiden. Potatisen är i landet, jag har sått lite av varje och fått massor med fina plantor som min snälla svägerska delade med sig av. MEN jag glömde kvar min Lotus stickning i stugan och det känns ju lite surt, tur att vi åker upp om två veckor igen. Men jag var verkligen tvungen att starta med mina Lakeside i dag, de blir i cerise Arwetta som jag köpte hos Marias garn. Härligt att sticka med! Har varit ledig i dag och hunnit med lite av varje. Det som spretar till vänster i bilden nere är buskkrasse som ska planteras i stor kruka till höger :) Till vänster i grön plast och kartong är pelargonskott jag beställt från Odla.nu, uppe till vänster är de planterade och redo att växa och förhoppningsfullt bli knubbiga, stora och vackra. Det är Änglapelargoner i 3 färger och rosa Dronning Ingrid. Spännande!! Var hur smidigt som helst att handla så här.
Jag har skolat om mina Rudbeckior och Sommarflox också, känner mig faktiskt riktigt duktig. Det blev lite "trök" också, som dammsugning och tvätt men det får man ta när solen skiner och stickningarna ligger snällt och väntar på köksbordet. Var en sväng på Friskis och var med på ett medelpass,, var ett pack veckor sen sist så träningsvärken blir nog rejäl tror jag. I kväll märkte jag att en tandfyllning är trasig, usch och fy, blir till att ringa och boka tid i morgon.

5 kommentarer:

fale artut sa...

Full fart ser jag!
Den där Lotus ser väldigt fin ut!
Svår eller?
Visst känns det somrigt när man får börja gräva i jorden igen?

Susanne sa...

Nej då, Lotus känns inte så knepig än så änge iaf. Jo nog är det sommar på gång, härligt!

Emmas dagar sa...

Det blir nog något till tösen i Mjölkgarnet, en enkel tröja kanske. Det är så mjukt och fint.

Britt-Marie sa...

Vilken fart du har, kanske skönt att vila från Lotusen? Fast den är så snygg så det börjar klia i fingrarna.

Kram

Anonym sa...

Hej! Din hemlisvän här. Bli inte orolig ditt paket är på gång! Ledsen att du har fått väntat så länge på det sista men nu är det snart hos dig