torsdag 4 juni 2009

Lyxdag i regnväder


Det är riktigt blött och regnigt, grå grå grå... Nordiska musikgymnasiet springer ut i morgon (vi bor bredvid) och det har aldrig varit sånt här väder när dom haft avslutning. Jag ber till vädergudarna och dansar soldansen ;) Vi ska ju ha picknick med dagis på eftermiddagen och inet minst, konsert med Springsteen på kvällen. Har visserligen laddat med regnponcho men ingen blir gladare än jag om den slipper användas. Ska bli häftigt att se The Boss in action, bandet är ju inte fel det heller...
Nåväl, ni kan ju tänka er att jag blev galet glad av att hämta två paket en dag som denna! I det ena ett Traderakap. 6 nystan Ribboo från Hjertegarn, Buttercup kanske eller någon annan top eller linne? Mer då, jo ett alldeles fantastiskt paket från min Hemlis5. Kolla bilden! Två härvor ull, äggfärg att färga härligheten med (måste kolla upp hur man gör bara), boken "Ett nystan", 100 cm kabel och 5,5 stickor till från Knit Pro och en bedårande liten söt chokladask. Tusen tusen tack för alla fina saker Elin, jag lovar att jag kommer att njuta av dom alla!

3 kommentarer:

TruckerElin sa...

Va roligt att du känt dig bortskämd! :) Det har varit jätteroligt att försöka hitta på saker till dig. Glömde jag att skicka med äggfärgningsbeskrivningen.? *aj då* Men det funkar ju med en länk här också:
http://novisenhandarbetar.blogspot.com/2009/03/sa-har-fargar-du-garn-med-aggfarg.html

Ha det bäst!

Susanne sa...

Tack för länktipset! Har säkert sett och läst nånstans hur man gör men... ;)

TruckerElin sa...

Hoppas att det går bra! Jag har länge tänkt testa själv men det har inte funnits nåt bra tillfälle än..