tisdag 8 september 2009

Låt mig presentera!!!

Vad roligt att jag skapat lite förväntan och nyfikenhet :) Det är ju verkligen tokigt att behöva jobba just när man varit hos Gudrun. Det var blå himmel, sol och bra musik på radion när jag styrde kosan mot Ulunda och Gudruns Ullbod. Jag hade så gott som bestämt mig innan och det tog inte så lång tid innan det blev skrivet i sten. Visst skulle det bli en Traveller och visst skulle jag handla just där. Alla goda råd, den trevliga pratstunden och möjlighet till hjälp, support och kurser avgjorde saken. Tyvärr har jag ju inte hunnit ens öppna paketen förrän ikväll. Det har varit jobb, dagishämtningar, mat och allt möjligt och omöjligt tills jag satte ner foten och sa stopp. Nu riktigt skriker mitt paket på öppning och så fick det bli.
Så här väl packad och på pricken uträknad passform på alla delar i paketet såg det ut när tejpen var sprättad... *trumvirvel* och här låt mig presentera:
Alla vackra, mjuka och välsvarvade delar till min alldeles egen Ashford Traveller. Jag undrar vad hon heter? Ännu har det inte framkommit, tror hon presenterar sig när oljan är på och hon är monterad till sitt rätta jag. Vad tror ni?!
Så har vi monteringsinstruktioner och lite annan litteratur som jag med stor förtjusning kommer att bläddra både fram och bak.
Så ska det ju till lite linolja, mattvarp och lintråd. I påsen slank även med ett härvträ. Vet ni det känns som julafton!


5 kommentarer:

The Willow Fairy sa...

Åh, vad härligt, grattis. Nu förstår jag att du inte kommer att blogga på flera dagar så upptagen som du kommer att bli med att olja, montera och lära känna vad hon nu heter...

fale artut sa...

Åh, så roligt!
Kram!

Emmas dagar sa...

Tack så mycket!

Du har mycket spännande framför dig nu :-)

Garntrollet sa...

Grattis till ett fin-fint köp! Ska bli spännande att se när du har testspunnit lite och få veta namnet på hennes. Min spinnrock heter Rocky, kanske inte så tjejigt :-)

Lissy sa...

Grattis! Förstår att det känns som julafton, själv ska jag försöka lära mig spinna med slända, har dock inte vågat mig på det än.
Kram och lycka till.