onsdag 9 september 2009

Sista monteringen klar

Solen till trots, en del av den lediga dagen har gått till montering. Samtidigt som Sverige till slut besegrade Malta (inte så mycket att skryta om spelmässigt) så hjälpte mannen till med de sista justeringarna och skruvarna.
Här står hon nu färdig! Så fin och smäcker, passar så bra in bredvid sybordet som jag tänkt. Nu längtar jag till fredag förmiddag, kommer hem från jobbet vid niotiden och då har jag ett par timmar att börja provköra. Hur spännande som helst! Måste passa på att berätta om hur fantastiskt bra instruktioner Ashford har, gillade verkligen monteringsbilderna med skruvar i naturlig storlek bl a. Bara plus från mig så här långt. Fredag kväll åker vi till landet och som av en händelse är det Dala Syfestival i Borlänge. Den har jag tänkt mig att besöka, ev. följer svigermor min med annars far jag själv. Kanske stöter på någon bloggkompis? Verkar vara några som ska dit vad jag läst här och var. Nu ska jag klappa lite till på rocken (nej inget namn ännu) innan jag kryper till kojs.

5 kommentarer:

fale artut sa...

Så roligt att du är nöjd så långt!
Spännande att följa utvecklingen!

The Willow Fairy sa...

Ståtlig är vad hon är. Ser lite sagodrottningsaktig ut, fast jag vet inte riktigt vad de brukar heta heller...

fale artut sa...

Det måste väl vara ett speciellt namn, något från Dalarna eller.....
Det känner du sen, när ni har bekantat er!

Jennie sa...

Vilken fin spinnrock! Lyckliga du!

Bluewhiskey sa...

*suckar* Jag vill också ha. Fast eftersom jag inte ens kan spinna på slända (än, skam den som ger sig) så ska jag nog inte ge mig på spinnrock. För att inte tala om hur mycket pengar det fattas för att kunna köpa en *fniss*