tisdag 24 november 2009

Mumspaket

Vad kan förgylla en halvgrå och vanlig novemberdag mer än ett paket i lådan :) Stort tack till Monica i Göteborg för det härliga garnet i allsköns färger (vilken vitaminkick!) och den
ljuvligt doftande kartongen med kardemummate! De två små söta mjukisdjuren adopterade mina söner direkt och därför kom de inte med på bild :) Du får gärna höra av dig och berätta om garnet och så. I dag finns det hopp om lite blått på himmeln så jag passade på att ta bilderna ute. Här sonens bra-att-ha-tröja. Stickad i Opal färg 2144.

Så här ser kanelbullarna ut. det ska bli en sån här. Köpte den på symässan sist och min plan är att den ska pryda sin plats under julhelgen. Jag vill kunna använda den året om och avstod lussebullar och julrött, iaf den här gången.
Nu ska jag sticka lite på lillemans upp-och-ner tröja innan avfärd till jobbet. Ha en bra dag!

6 kommentarer:

Ginas stickverkstad sa...

Hej mönstret finns på sticka.se
Kram Gina

Ginas stickverkstad sa...

Nu har rätt adress
http://www.sticka.org/sv/
Lycka till Gina

Ginas stickverkstad sa...

Jag ska göra mönster på den på min blobb.Själva strukturmönstret finns där för att inspireras.
Kram Gina

Monica Hansen sa...

Hej Susanne, det är Kauni ullgarn i regnbågsfärgning som jag härvade, då det först var spunnit på en stor papperskon och knepig att få ner i ett paket, men det är helt nytt. Innan första tvätten är det hårt och strävt men sen blir det jättemysigt, annars kan man sticka ihop det med en tråd alpaca..

Tant Kofta sa...

Garnet ser härligt ut. Bra med färg i november.

Eldstickan sa...

Vilket snyggt broderi!!!;o)