torsdag 28 januari 2010

Nu är dom två!

Hemma i soffan med snuva och feber, får väl ändå säga att inget ont som inte har något gott med sig. Alla trådar fästa i sonens tröja, den ligger nu tvättad och blockad för torkning i badrummet.
Dessutom har mina Lakeside nu blivit två!! Även dom är helt klara att användas och visst är dom tjusiga och helt ljuvligt garn Arwetta. Nu när dom är klara kan jag inte förstå varför det tog sån tid :) Fiskade upp mina tvåändsstickade socka nummer 2 men det fixade jag inte med rinnande ögon och kvällsbelysning. Det kanske går bättre i morgon. Nu står valet mellan Drops Delight eller Kureyon Sock och Damson eller Citron. Jag tyckte det var ett ypperligt tillfälle att skaffa sig några Ysoldamönster när stora delar av köpet går till Läkare utan gränser som jobbar i Haiti.
Så har minstingen blivit 4 år, märkligt det där med tid hur den liksom passerar och barnen blir större och äldre men jag bara .... lever vidare :) Förresten har det snöat massor igen, på vår gård har ingen människa varken plogat eller skottat på en stund så det är inte helt enkelt att ta sig ut och in. Till dagis imorse fick vi ta en riktig omväg för att slippa snö till låren, nog är det vinter alltid!

1 kommentar:

fale artut sa...

Lysande häftiga sockar! Sjuk, då ska du inte trava i snön. Smörj in näsan så att du inte blir sårig...
Bli frisk fort!