fredag 29 januari 2010

En uppstart med Robinson

En anings piggare i dag och det är fantastiskt vad lite sömn, alvedon och Sinova kan göra för hälsan :) Energinivån är väl inte på topp men lite bloggläsande och tävlingslek funkar ju. Jag har löst ordlekarna på Stickamerabloggen och den andra på själva Stickamera. Den ena vinsten är garn och den andra en biljett till Syfestivalen i februari. Kolla in vetja! I går kväll blev det så Kureyon och Damson som startades upp till Robinson på tv, vad tycks om det förresten, vem är "värdig" vinnare? Damson verkar hur som helst vara ett enkelt och fint mönster, bara att köra på. Jag gillar Ysolda, det är något med hennes sätta tt skriva mönster som är så....bra helt enkelt :) Så hittade jag som sagt en ny utlottning, på Stickmammans blogg, där kan man få tre lotter om man uppfyller vissa kriterier och att göra något välgörande för andra människor och samtidigt delta i en tävling kan ju inte bli fel.

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

Det är inte roligt att var sjuk... hoppas du snart mår bättre! Nu har jag ingen vinst åt dig, men det ligger något annat på min blogg!

Anonym sa...

Håller med dig om att det inte är kul att vara sjuk. Har också varit krasslig i veckan. Och därför är ditt paket lite försenat. Men det kommer till dig nästa vecka. Krya på dig :) Hälsningar Hemlis vännen Nettan

Emmas dagar sa...

Affären, Sy o sticka, ligger i en restaurang/café på Kyrkogatan. :-)