torsdag 4 februari 2010

Mjölk från Östergötland och två ändar på nålarna

Titta vilket fint paket som kom i dag! Självklart trotsade jag det galna snöovädret och hämtade ut det. Jag gillar blommorna du ritat, min Hemlis vän från Östergötland :) Det ger liksom en uppmuntran om att ljus och vår kommer snart!
Inuti låg det mjukaste, lenaste blå mjölkgarn. Man vill bara hålla det i handen och klappa lite nu och då. Kanske kan bli en liten vårtröja eller linne till något av småbarnen. Kolla sedan till höger, har ni sett nåt så gulligt?! En vit virkad skål med blomma utanpå, hur fin som helst!

I den vita skålen en massa smaskigt smågodis!! Jag har absolut inte vågat öppnat den, skulle inte kunna smyga tillräckligt för att barnen inte skulle märka något och vi har ju godis på lördagarna :) Tack snälla Hemlis, jag tyckte verkligen om paketet.

Annars försöker jag gasa på med mina tvåändssockor bäst jag kan. Jag vill att de ska vara klara inför sticklördagen den 13 februari. Då ska jag börja med nåt nytt tvåändsstickat i Wåhlstedts, det garnet är SÅ vackert. Jag hade en del klurande om hälen, den istickade, mina anteckningar var alltför otydliga och vaga för att jag ska kunna komma ihåg och förstå hur jag gjorde sist med socka nr 1. Tror att hälen gjordes direkt, kanske men hur som helst har jag beslutat mig för att sticka den efteråt. Hoppas att skillnaden inte ska synas för tydligt på det färdiga resultatet. Tråden är istickad och nu är det full fart fram till tårnas flätavmaskning :) Hej hopp!1 kommentar:

Anna sa...

vad kul med dessa hemlisbyten, nästa gång måste jag vara med! :)

hittade hit via stickamera.se och kikade lite hos dig.

kika gärna in hos mig, har nyligen startat min pysselblogg så det kommer mera efter hand.

hälsningar Anna