fredag 17 september 2010

Skrotfot med socklängtan

Precis där, under och uppöver knölen sitter det onda!!! Blir så arg och får verkligen övertala mig själv att vila och se till att den läker fotskrället. Vet inte vad som hänt, har inte trampat snett eller så. Trist för just nu är det så kul med passträningen och löpskolan. Nu är det Tigerbalsam, högläge och stödstrumpa som gäller. Bläh!
Annat i fotväg som är betydligt trevligare är "Around the world in knitted socks". Är SÅÅÅÅ nöjd med att jag beställde den, vet bara inte vilket par jag vill börja med :) Titta och njut!

Och varför blogger envisas med att ställa dom upp vet jag inte...

Vad jag däremot vet är att snart är andra ärmen klar här och tur är det. Inte det allra roligaste faktiskt men det blir nog en alldeles okej baskofta att ha. Men som sagt ullen är mer följsam. Tjingeling och trevlig helg!

6 kommentarer:

Garntrollet sa...

Så där fick jag i foten när jag började löpträna efter flera år i träda :-) Inte kul. Min läkare sa att det var viktigt att inte träna innan foten blivit helt 100% bra. Jag fick vänta i över 1 månad. Tydligen är det den vanligaste "åkomman" folk söker läkarhjälp för på våren, då "alla" ska börja springa efter att ha varit stillasittande i flera år.

När jag sedan började löpa igen lade jag ett stödbandage runt fotleden och under foten, då höll sig svullnaden och smärtan nere på hanterbara nivåer.

Krya på dig!

Susanne sa...

Tack snälla rara för tips och uppmuntrande ord! jag som trodde att mitt eviga jympande skulle räcka som grund. Nu ska jag ta det försiktigt ett tag framöver med stödbandage :)

Nettan sa...

Krya på dig! Vilka underbara sockor.

YvvePyvve sa...

Härliga sockor från den där boken. Ska försöka beställa den. Glöm inte visa om du stickar någon av dem.

ida sa...

Jag köpte den boken i tyskland förra sommaren och är jätteglad för den. Jag har stickat två par av de du har på bilden, de med fåglarna och de lila. Jättekul par båda två.

Anonym sa...

Har du visat foten i en bra skoaffär? De är ofta väldigt bra och faktiskt utbildade. Dessutom gratis.

/YvvePyvve