lördag 1 januari 2011

Första dagen idag

Dagen före nyår kom två fina paket i lådan min. Mitt sista Hemlis-paket kom och äntligen vet jag vem denna generösa och snälla givare är, Kattis är det som låg bakom alla fina paketen. Den här gången ett härligt Trekking sockgarn i färgen Feuerland, aldrig fel med sockgarn och jag har stickat med Trekking förut och vet att jag gillar det skarpt. Med fanns också två härvor redgarn från Sannsticks, en underbar kylig röd färg som passar mig precis. Så fick jag små chokladsmaskisar och ett kaffe smaksatt med apelsin. Kaffet provade vi förresten i går och bedömning var skiftande. Jag tyckte det var gott med vispad mjölk och det var ju huvudsaken! Tack snällaste Kattis igen, det har varit kalasfina hemlispaket!

Här är det andra paketet, Karma har/hade? mellandagsrea och jag kunde inte motstå två härvor Araucania nature wool. Sockisar till dottern kanske?

Eftersom jag inte lyckas flytta runt på nånting som jag vill här just nu så kommer del ett i inlägget på slutet... ;) Här är undertecknad efter självaste nyårsmiddagen.

God fortsättning alla rara stickmänniskor och ni andra oxå :) Första dagen på nya året och jul- och nyårsafton har passerat på ett trevligt och skönt vis. Julklapparna som stickades var 4 par Tant Kofta vantar, sen kom jag på att barnbarnet T inte fått något stickat så det blev det i all hast en mössa till honom. Det gick så snabbt att den aldrig fastnade på bild :) Det stickrelaterade jag fick i julklapp var den här, mycket trevlig liten bok som jag föll pladask för :) Tack min käresta dotter!
Slutligen, passa på att vara med på utlottningen hos Herr Avig. Nu önskar jag alla en fortsatt skön dag, jag ska ut i snöbacken och stimma lite :)

1 kommentar:

Marika sa...

Jag såg din kommentar om Calluna, men fick inte fram mail till dig, den sa "mailbox unavailable"... jag svarade i samma inlägg som du skrev frågan.