lördag 26 maj 2007

Lördagspromenad... o sandaler

I dag var det dags att leta på sandaler till grabbarna. Inte kan Dennis ärva så mycket säsongskläder av storebror, blir så när den ena är förr i januari och den andra i september. Sagt och gjort, packade in vagn och barn i bilen och åkte till Emma. Därifrån tog vi sedan allihopa en promenad till Skärholmen. Efter inte alltför mycket trassel hittade vi sandaler till de tre som går på fossingarna. Minstingen valde att sova hela tiden :-) Han har inte riktigt fattat vitsen med affärer, leksaker och glass. För just glass hade jag ju lovat Viktor att vi skulle köpa.
För visst är det smaskens när solen skiner och vindarna är varma! Nu sitter jag och väntar på att middagspizzan ska komma, ingen som har lust att laga mat idag minsann.
Ska försöka samla lite lust och energi till lite strykning och senare möbelmålning eller symaskinen... Går väldigt trögt det mesta just nu. Men hörrni, det e ju pingstafton! tänk i dag är det nog många som varit nervösa och till slut sagt ja! Pingst är ju en stor bröllopshelg, tyckte inte vi dock som valde Valborg, haha.

1 kommentar:

miss complicado sa...

ja nog var det trevligt allt, lite synd att det blev som det blev på åhlens bara. Nu får du minsann börja läsa och kommentera min blogg...=) ser att du inte har kommeterat på ett tag. puss