onsdag 18 mars 2009

Vår i luften

Dagen i korthet:

- Ledig OCH solsken, jippie!!

- Med barnen i parken på förmiddagen, mycket bus och skratt och sa jag det, solsken!

- Lunch och underbara dotter kom hem för att vara med sina småbröder på eftermiddagen när mamsen var på kurs. Mera solsken!

- På kursen förberedelse för häl, la upp för nästa socka och gjorde några krokvarv och blev bjuden på en mumsigt god äppelkaka! Sol i livet :)

- På väg från kursen en sväng in på Marias Garn, där jag beundrade hennes skyltfönster och fixade en liten sak till min Hemliskompis... Har ni vägarna förbi så titta hur våren spirar i fönstret, sol och mera sol!

- Hemma hittar jag ett åskmoln men också solsken i posten. Åskmolnet uppenbarade sig av en missad inbetalning av 20 kr i trängselavgift som raskt och obarmhärtigt blivit 520 kr! Inga snälla påminnelser här inte. Men där fanns också en avi från Hemlis5. På med skorna och iväg och hämta ut ett paket som var helt fantastiskt, jättespännande, fint och ja underbart. Återkommer med bilder och mer detaljer när batterierna är laddade i kameran. Tills dess, tack så jättemycket du Hemlis5!! Har du förresten läst mina tankar? Jag har ju funderat över att presentera de små virkade raringarna till tjejerna på jobbet!

1 kommentar:

Anonym sa...

ja det var sjukt mysigt att få lite ensam tid med älskade bröderna. Blir ju så mycket lättare att bara ha all uppmärksamhet på dom. =) Och jag tror dom tyckte det var mysigt oxå, man såg liksom ljusen som ibland tänds så fint i barns ögon =) puss